Újabb gyógyulástörténet – Kovács Gyöngyi története

Ezúttal Kovács Gyöngyi osztotta meg velem a gyógyulástörténetét. A fotók magukért beszélnek. Sok sikert és kitartást, hogy a család is kövesse a példádat!

kovacs-gyongyi-paleo-gyogyulas-elotte-utana

“Az én történetem 2014. júniusában kezdődött. Tele voltam kétségekkel és sajnáltam magam mert nem bírtam a tükörbe nézni. Rátaláltam az oldaladra és egyik napról a másikra teljesen átalakítottam az étrendem.

Az elején nagyon nehéz volt, mert minden hiányzott amit addig ettem de kitartottam mert szerettem volna egészségesebben élni.

Sok gondom volt a gyerekkorom óta tartó májproblémámmal meg az alacsony vércukorszintemmel, de mostanra már nem szedek gyógyszert és nagyon jól érzem magam.

A családom eleinte azt hitte valami múló szeszély de sikerült hamar meggyőznöm őket a hétről-hétre elért eredményeimmel.

Azóta támogatnak bár még nem eszik ugyanazt mint én de szívesen megkóstolják. Remélem egyszer ők is követnek engem.

85 kg kezdtem neki és a 4. hónap alatt 15 kg-tól sikerült megszabadulnom. Nagyon örülök a kitartásomnak mert végre a tükör nem az ellenségem, van még mit leadnom de azt hiszem hogy sokaknak inspiráló lehet.

Nem szabad feladni csak menni tovább ezen az úton.”

Kattints ide és olvass még több paleo gyógyulástörténetet >>

Rengeteg információt találsz az oldalamon az életmódváltásról! Iratkozz fel a hírlevelemre, és mindent lépésről-lépésre megtudhatsz a paleolit táplálkozás lényegéről. Egyszerűen, érthetően olvashatsz arról, hogy mit ehetsz és mit nem, hogyan indulj el, mit mivel helyettesíthetsz.

gyógyszeripar, megoldás a betegségekre

2 thoughts on “Újabb gyógyulástörténet – Kovács Gyöngyi története”

  1. Boldog névnapot. Nagyon örülök,hogy ilyen nagy sikeredvan, én sajnos nem tudok hinni már semmiben, mert minden csak ámitás. ÉN IS LE SZERETNÉK ADNI PÁR KILOT,DE Sajnos mindig csak a péánztárcám fogy én meg maradok a plusz kilokkal

  2. Kedves Kati! Tudom, nehéz meggyőzni ennyi csalódás után, de a legtöbben, akik elkezdik a paleolit táplálkozást, két héten belül jelentős változást érnek el. Nem kell súlyos ezreseket befektetned. Egyszerűen hagyd el a paleo diétában tiltott élelmiszereket és figyeld mi változik két hét múlva. Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük