Hihetetlen paleo fogyások, előtte-utána fotókkal!

Nincs annál lelkesítőbb, mikor valaki beszámol a paleo diétával elért sikereiről. Annál még lelkesítőbb, ha látod is a saját szemeddel, milyen változáson ment keresztül. Nálunk Magyarországon sajnos még nincsenek ilyen publikálások, ezért bátorkodtam idézni itt két külföldi példát, hátha kedvet kaptok hozzá, hogy megosszátok a nagyvilággal a paleolit táplálkozással elért sikereiteket.

 

Az első fotón Jenna szerepel, aki I. típusú cukorbeteg, és eleinte el sem tudta képzelni, hogyan lehet cukros és lisztes dolgok nélkül létezni. Fotót készített a kezdés napján, majd 52 napos paleolit táplálkozás után ismét lefotózta magát. A képek önmagukért beszélnek:

A másik fotón Christ láthatjátok.

Ő 30 nap alatt ért el hatalmas sikereket, és nem csinált mást, csupán áttért a paleolit táplálkozásra:

Küldd be Te is!

Ha úgy érzed, szeretnéd Te is hasonlóképpen megosztani velünk a gyógyulásod, fogyásod történetét, akkor küld el az info(kukac)paleo-dieta(pont)hu email címre a két előtte-utána fotót és a személyes beszámolódat néhány sorban.

Bátor elhatározásodat azzal jutalmazom, hogy megajándékozlak a PALEOkos receptkártya első, vagy második részével, amit letölthető változatban küldök el Neked emailben. Te döntöd el, melyiket szeretnéd választani!

Hasonló sikereket kívánok Nektek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük