Hihetetlen paleo fogyások, előtte-utána fotókkal!

Nincs annál lelkesítőbb, mikor valaki beszámol a paleo diétával elért sikereiről. Annál még lelkesítőbb, ha látod is a saját szemeddel, milyen változáson ment keresztül. Nálunk Magyarországon sajnos még nincsenek ilyen publikálások, ezért bátorkodtam idézni itt két külföldi példát, hátha kedvet kaptok hozzá, hogy megosszátok a nagyvilággal a paleolit táplálkozással elért sikereiteket.

 

Az első fotón Jenna szerepel, aki I. típusú cukorbeteg, és eleinte el sem tudta képzelni, hogyan lehet cukros és lisztes dolgok nélkül létezni. Fotót készített a kezdés napján, majd 52 napos paleolit táplálkozás után ismét lefotózta magát. A képek önmagukért beszélnek:

A másik fotón Christ láthatjátok.

Ő 30 nap alatt ért el hatalmas sikereket, és nem csinált mást, csupán áttért a paleolit táplálkozásra:

Küldd be Te is!

Ha úgy érzed, szeretnéd Te is hasonlóképpen megosztani velünk a gyógyulásod, fogyásod történetét, akkor küld el az info(kukac)paleo-dieta(pont)hu email címre a két előtte-utána fotót és a személyes beszámolódat néhány sorban.

Bátor elhatározásodat azzal jutalmazom, hogy megajándékozlak a PALEOkos receptkártya első, vagy második részével, amit letölthető változatban küldök el Neked emailben. Te döntöd el, melyiket szeretnéd választani!

Hasonló sikereket kívánok Nektek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük