Allergia? Ne vágd ki a fákat!

allergiaA minap olvastam egy külföldi cikket, hogy egy kisvárosi iskolában nemrég kivágatták az összes nyárfát a sportpálya mellett, mert egyre több diákot gyötri az allergia…

Jó-jó, tudom durva hasonlat, de ez olyan, mintha a tejallergiás betegek miatt “kiiktatnánk” az összes tehenet…

Sajnos az a tapasztalom, hogy nagyon sok szülő gondolja azt, hogy a fakivágás és a parlagfű irtás az egyetlen megoldás az allergiára!

Pedig köztudott, hogy a legtöbb allergia elleni gyógyszer csak a tüneteket nyomja el, s emellett még számos mellékhatás jelentkezhet. Ráadásul mivel az orvostudomány jelenlegi állása szerint az allergia “gyógyíthatatlan” betegség, így az allergiában szenvedők gyakorlatilag életük végéig gyógyszerfogyasztók maradnak. Pedig köztudott, hogy a legtöbb allergia elleni gyógyszer csak a tüneteket nyomja el, s emellett még számos mellékhatás jelentkezhet.

Kinek jó ez?

A gyógyszer gyártóknak, gyógyszerforgalmazóknak bizonyára, az allergiásoknak már kevésbé.

Mit tehetünk?

A legfontosabb, hogy erősítsük meg az immunrendszerünket. Ezt sok olyan módszerrel megtehetjük, ami gyakorlatilag egy fillérbe sem kerül:

http://www.paleo-dieta.hu/paleo_dieta/egeszseges-immunrendszer-7-lepesben/

12 évvel ezelőtt egy tavaszon “rám tört” a szénanátha. Aki még nem volt szénanáthás, az nem tudhatja milyen egész nyáron úgy létezni, hogy állandóan tüsszögsz, folyik az orrod, viszket a szájpadlásod, füled, gyakorlatilag a könnyezéstől alig tudod kinyitni a viszkető szemeidet…

Mindent kipróbáltam! Orrkenőcs, gyógyszer, orrspray, homeopátia, orrlámpa stb. A kezelőorvosom így nyilatkozott: “az allergia sajnos gyógyíthatatlan betegség, de gyógyszerekkel jól kezelhető”. Arra biztatlak, hogy ne dőlj be ennek!

Az allergia igenis gyógyítható, én vagyok az élő példa rá!

Egy év leforgása alatt kikezeltem magam magas dózisú multivitaminokkal úgy, hogy akkor még a paleolit táplálkozásról semmit sem hallottam.

Sajnos a gyógyszertári multivitamin készítmények erre nem alkalmasak. A 60 mg-os C-vitamin, a 2 mg-os B-komplex nem sokra elég. Viszont magas dózisú multivitaminokkal, megfelelő C, D, kalcium bevitelével, olvajfalevél- vagy grapefruitmag-kivonattal, algakomplex szedésével néhány hónap leforgása alatt megszabadulhatsz az allergiától.

Jó szívvel ajánlom Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség című könyvét a figyelmedbe, mert szó szerint életmentő lehet!

Ha nincs lehetőséged, vagy időd elolvasni a teljes könyvet, akkor a könyv kivonatát itt azonnal el tudod olvasni:

http://www.paleo-dieta.hu/betegsegmegelozes/dr-lenkei-gabor-cenzurazott-egeszseg-cimu-konyv-kivonata/

Ha szeretné minőségi vitaminokat vásárolni, vásárlás előtt nézz körül a KEDVEZMÉNYEK OLDAL-on, sok webáruház ajánlott fel kedvezményes vásárlási lehetőséget számodra >>

paleokos-4-ajanlo
Ui.:
 Iratkozz fel a hírlevélre és töltsd le a recept nyomtatható változatát. A PALEOkos receptkártyák segítségével gyorsan, egyszerűen elkezdheted a paleolit diétát. + Díjmentes hírlevelem segítségével elkerülheted a leggyakoribb buktatókat, könnyebben elérheted az egészségeddel és a fogyásoddal kapcsolatos céljaidat.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük