Vajon létezik a rákra való hajlam?

Angelina-JolieAngelina Jolie néhány hónappal ezelőtt drasztikus lépésre szánta el magát, leoperáltatta mindkét mellét, hogy így csökkentse a rák kialakulásának kockázatát. Orvosai szerint a műtéttel 87 százalékról 5 százalékra csökkent az esélye, hogy mellrák alakuljon ki nála.

Története szerintem nem hagyott hidegen senkit. Volt, aki felháborodott rajta, de volt olyan is, aki egyetértett a döntésével.

De vajon Angelina félelmei valósak voltak-e? Létezik-e a rákra való hajlam? Genetikailag belénk van kódolva a rettegett kór és mi is átörökítjük majd az utódainkra?

A kutatások azt mutatják, hogy a rákra való hajlam átverés!
Hogy miért lehet igaz ez az állítás?

Elég megfigyelni a kortársként velünk élő természeti népeket. Ha valóban hajlamosak lennénk a daganatos betegségekre, akkor a ráknak náluk is fel kellett volna ütnie a fejét. Márpedig rengetegen foglalkoznak a témával, miért nem betegek ezek az emberek? Talán ők más genetikai állománnyal rendelkeznének mint mi, civilizált emberek? Aligha hiszem.

Szóval, ha nem létezik a rákra való hajlam, akkor mégis mi okozhatja hogy ilyen sok daganatos beteg van?

Tudom, már a könyöködön jön ki, de a fő bűnös a finomított szénhidrát és a tej. Mindkettő rendkívüli módon megemeli a vércukorszintet, és ez az iszonyatos terhelés megviseli a szervezetet, ezért a sejtek ellenállnak a cukor felvételének. Így alakul ki az inzulinrezisztenica.

Ez az alattomos betegség a kezdete minden bajnak.

Az inzulinrezisztenciának köszönhetően nem a sejtek, hanem a zsírszövet veszi fel a vérből a cukrot (viszcerális zsírréteg), ami a belső szervek köré rakódva gyulladásfaktorokat bocsát ki, majd egy idő után szervezetszintű folyamatos gyulladást hozhat létre.

Ahol pedig krónikus gyulladás van, ott előbb-utóbb rák fejlődik ki.

Ez a magyarázata, miért nincs rákos beteg a természeti népeknél.

Sokan sokféle módszerrel próbálják elkerülni a daganatos betegségeket, ahogyan Angelina Jollie is tette, de hidd el, a legjobb, amit tehetsz az, hogy elkezded a paleolit táplálkozást MÉG MA!

A paleolit táplálkozás (ahogyan a ma is élő természeti népek táplálkoznak) alacsony glikémiás indexű étrend, ami gyorsan normalizálja az inzulinszintet, megszünteti az inzulinrezisztenciát, így a szervezetszintű gyulladást is.

Mit tehetsz még a daganatos betegségek elkerüléséért?

Pótold a D vitamint napozással, szoláriumozással vagy krém, tabletta formájában.

Fogyassz sok halat, vagy szedj omega3 készítményt, mely igazoltan gyulladáscsökkentő és tumor növekedés gátló hatással rendelkezik.

Valamint kezdj el végre sportolni valamit.

2 thoughts on “Vajon létezik a rákra való hajlam?”

  1. Kedves Szilvia.

    Teljesen egyet értek az általad leírtakkal.Mi saját magunk idézzük elő és adunk táptalajt a rákos sejteknek.A szervezet gyulladásának csökkentésére érdemes szedni egy természetes antibiotikumot ami egyben immunrendszer erősítő és szabályzó is.Ez az étrend kiegészítő a Cordyceps.Természetesen mindennek az alapja a helyes táplálkozás.Figyelemmel kísérem a paleoról írott minden jegyzetet és mi már csak zsírt és vajat használunk olaj helyett.Az Omega3 helyett ajánlhatok egy terméket? AKriella Krill olaj amely az összetevői és hatóanyaga miatt 400 szor erősebb mint az E vitamin 25 szőr mint a karotin és 800 szor mint a Q10.Tudok bővebb információt adni ha kéred.

    Üdvözlettel Bánszki András

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük