Híres paleósok

Az életmódváltásban talán a legnehezebb a folyamatos motiváció fenntartása. Egy gyógyulástörténet, vagy egy jó kis blogbejegyzés elolvasása egy ideig fenntartja a lelkesedést, de azután jönnek a kudarcok, a nehézségek, és könnyen meginoghat az ember.

Ebben a blogbejegyzésben most olyan hírességeket sorakoztatok fel, akik felvállalták a paleolit táplálkozást a nyilvánosság előtt is. Gálvölgyi János és felesége néhány hónappal ezelőtt kezdtek el paleo diétázni, azóta a házaspár nagyon jól érzi magát a bőrében, fittebbek, jobb erőben vannak, mint valaha. Horváth Éva kínzó emésztési problémáitól szabadult meg a paleolit táplálkozás segítségével. Szekeres Adrien kislánya tejfehérje-allergia és légúti problémák miatt vágott bele az életmódváltásba. Józsa Imre, Szabó Győző és Kulka János a paleo diéta segítségével lendültek újra formába.

A történeteik sokunkat motiválnak, de a legjobban a Te történetedre vagyok kíváncsi! Kérlek ne tartsd magadban a gyógyulástörténetedet!

Tedd közzé minél több fórumon, a Facebook-on, írd meg nekem emailben vagy írd meg hozzászólásként. Minden gyógyulástörténettel azokat segíted, akik még csak fontolgatják a paleolit táplálkozás elkezdését.

Nem túlzás ha azt mondom, akár életet is menthetsz vele, így kérlek segíts a kezdő paleósoknak!

galvolgyi-janos-szinmuvesz-paleo-dieta horvath-eva-modell-paleo-dieta
Gálvölgyi János színművész Horváth Éva modell
szekeres-adrien-enekes-paleo-dieta kulka-janos-szinesz-paleo-dieta
Szekeres Adrien énekesnő Kulka János színművész
szabo-gyozo-szinmuvesz-paleo-dieta
Szabó Győző színművész

2 thoughts on “Híres paleósok”

 1. Szia Szilvia,

  Mindig érdeklődéssel olvasom a cikkeidet.
  Sokat segítettél tanácsaiddal, aminek hálás vagyok, és pár sorral beszámolok magunkról

  Férjemmel, tavaly szeptember óta paleózunk és karácsonyig 12-13 kg elvesztettünk a sulyunkból amit azóta is sikerült megtartani.
  Férjem egyből elhagyta a sztatin tableták szedését ( igaz kicsit magasabb lett a koleszterin szint) ami nem okoz semi problémát de az orvosa ijezgeti a szív problémaval, de ő többé nem akarja szedni, mert már az a kéz izmokat megtámadta. S most hogy helyette a vitaminokat szedi, a magnesium és a Q10 sokat segít a gyógyuláshoz.
  Nekem nem volt egészség problémám, csak szerettem volna soványodni! -ami sikerült is most az egyszer az életemben. Tele vagyok erővel, noha van nap amikor nincs időm reggelizni s mégsem érzem az éhséget. Pedig sokat dolgozom itthon is meg a munkahelyemen is 12 órákat naponta fizikai munkát. Még eddig maradt a súly 73 ról 60-61kg körül mozog.
  Sokat köszönhetek Szendi Gábor könyveinek is – és igaza van neki hogy az étel okozza a betegségeket.
  A paleo szerintem nagyon egyszerű és friss élelmiszerekből áll amit könnyű elkészíteni, az én személyes észrevételem hogy kevésből is jól lehet lakni ha azt ízlésesen elkészítjük.

  Férjem 66 én pedig 62 évesek vagyunk.

  Várom cikkeidet és maradok üdvözlettel,
  Csöre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük