A GAL UC-2® Porc-Komplex

9.990,00 Ft

ÍZÜLETI GYULLADÁS, REUMA, PORCKOPÁS

A GAL UC-II® Porc-Komplex a II-es típusú kollagének egy különleges, nem denaturált formáját, és egy részben hidrolizált formáját egyaránt tartalmazza. Támogatást nyújt a krónikus ízületi betegségek és terhelés, a sport okozta porc- és ízületi bántalmak ellen.

Az UC2 csirkeporc kollagén tipikusan a sokízületi problémára jó! Az UC2-ből csak pár milligrammnyi dózist kell beszedni, ez inkább ahhoz hasonlatos, mint egy védőoltás, ami leszoktatja a szervezetet az immun túlműködésről.

Hallgasd meg Szabó Gál Bence hatóanyagszakértőt az UC2 porc-komplexről:

 

A GAL UC-II® Porc-Komplex a II-es típusú kollagének egy különleges, nem denaturált formáját, és egy részben hidrolizált formáját egyaránt tartalmazza. Támogatást nyújt a krónikus ízületi betegségek és terhelés, a sport okozta porc- és ízületi bántalmak ellen.

A termék autoimmun folyamatokban, illetve az ízületek porcfelszínének sérülése, kopása, helytelen, pl. súrlódó mozgása, vagy egyszerűen csak intenzívebb sport alatti igénybevétele esetén is egyedülállóan hatásos.

Kiknek ajánlott a GAL UC-II® Porc-Komplex fogyasztása?

Azoknak, akik szeretnének tenni ízületeik egészségéért. Aktív sportolók, idős emberek, ízületi problémákkal küzdők.

Leírás

A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag.

Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez.

Az UC-II®-t számos klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, 40 mg-os dózisban. Emellett egy Chondractiv® néven szabadalmaztatott másik csirkeszegycsontporc-kivonatot is tartalmaz. Ez részben hidrolizált (előemésztett) formában tartalmazza a II-es típusú kollagéneket, de emellett többek közt hialuronsavat, kondroitint és egyéb aminoglikánokat is tartalmaz, méghozzá a csirkeporc természetes, extra-celluláris-mátrixának részeiként, így nem összehasonlíthatóak az izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz, ahogyan C-vitamint és Curcugreen® teljes spektrumú kurkuma-kivonatot is, amelyről klinikailag bizonyított, hogy még a 95% kurkumin-tartalmú kurkuma-kivonatoknál is minimum hétszer jobban hasznosul.

Felhasználási javaslat

Mindennap este, lefekvés előtt, éhgyomorra vegyen be 1 db kapszulát.

Kiszerelés

Kapszula

Összetevők

Érdekelhetnek még…