Impresszum – ÁSZF

Az oldal üzemeltetője: OnLine-Egészség Kft.

Székhely: 5516. Körösladány, Batthyány utca 36.

Internet: www.paleo-dieta.hu

Kapcsolat: info(kukac)paleo-dieta(pont)hu

Tel.: 06-30/6356801 8-16 óráig

Adószám: 14832280-2-04

Bankszámla szám: Takarék Bank, 18100002-00161398-21010017

Cégjegyzékszám: 04-09-009215 Békés Megyi Bíróság

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-64111/2013.

Szállítási díjak:

Kiszállítást csak Magyarország területére vállalunk! (A PALEOkos receptkártyák letölthető változat természetesen bárhová elektronikus úton megvásárolható.)

A szállítási díjat a rendelés értéke illetve fizetési módja határozza meg.

Minimális rendelési összeg 2.000 Ft.

A szállítási költség egységesen 1.490 Ft, a kiszállítás 17.000,- Ft fölötti ingyenes!

Szállítás menete:

A csomagokat a MPL posta futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.
A csomagok Idő-garantált 1 napos postacsomagban lesznek kézbesítve, email vagy SMS értesítést kap a megrendelő a csomag feladási napján.

A számlát a csomag tartalmazza. (Kérlek, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérj jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módomban elfogadni.)

A fizetés történhet:

Készpénzben (utánvétes) A csomag átvételekor a futárnak kell az áru ellenértékét kifizetni.
Banki átutalással (FHB bank 18100002-00161398-21010017 számlára történő átutalással, a pénz beérkezését követően érkezik a számla és a letöltési link.)
PayPal utalással (A megrendelés összeg beérkezését követően érkezik a számla és a letöltési link.)

A kiszállítás MPL posta futárral, házhoz kézbesítve. (Kivételt képeznek a letölthető termékek!) A megrendelés kiszállításának határideje 1-3 munkanap.

Az általános szerződési feltételek elfogadása.

1. A regisztráció illetve vásárlás során a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató (OnLine-Egészség Kft.) és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

  1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató (OnLine-Egészség Kft.) között. Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.
  2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
  3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az OnLine-Egészség Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kívánsz élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheted meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogodat a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheted meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként add fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttasd vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldd vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:1
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:2
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:3

A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

  1. Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.
  2. Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése
  3. A megfelelő jelölendő”

A vásárló nem köteles a mintadokumentumot felhasználni. Más formát is választhat. A lényeg, hogy a beküldött nyilatkozatból kiderüljenek a vásárló (a webáruház kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges) adatai, a vásárlás időpontja és a termék beazonosítható legyen.

3.2. Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

 

  • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. Az ilyen termékek visszavétele a Szolgáltatótól nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai vagy egészségügyi minősége már nem garantálható. Amennyiben a Fogyasztó még nem kezdte meg ezen, a kivételszabály alá tartozó termékek használatát, tehát a terméket közvetlenül védő csomagolást még nem bontotta fel, elállási jogát az általános szabályok szerint gyakorolhatja. (pl. kozmetikumok)
  • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 A honlapon bemutatott és olvasható tartalom az OnLine-Egészség Kft. tulajdonát képezik.


Az OnLine-Egészség Kft. az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik az OnLine-Egészség Kft.  által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az OnLine-Egészség Kft.  weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak

Copyright Petneházi Szilvia | 2011-2022 Paleo-Dieta.hu Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Petneházi Szilvia engedélyével lehetséges.


Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-64111/2013.